Divendres, 31 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CiU i PSC han signat el pacte d’estabilitat que ha de potenciar la transparència, la cohesió social i la promoció econòmica de Vilafranca

Pere Regull i Francisco Romero, acompanyats dels altres 10 regidors que han de conformar l’equip de govern de l’Ajuntament de Vilafranca en aquests propers quatre anys, han signat aquesta tarda l’acord de govern entre les dues forces majoritàries a la capital de l’Alt Penedès. Ambdós han recordat que el pacte actual és fruit de l’acord que ja va funcionar en els dos darrers anys, i que per tant es pot considerar una continuïtat dels projectes i propostes que han estat desenvolupant fins ara.

Pere Regull ha destacat que el que han signat és un acord de programa, després de posar sobre la taula les prioritats d’uns i altres per Vilafranca i els vilafranquins, i consensuar un seguit de propostes que seran les que es treballaran de manera conjunta.

Tant des de CiU com des del PSC han remarcat que s’han buscat acords que donin prioritat a temes socials, a la cohesió i la transparència, però també a la promoció econòmica i el model de ciutat.

En aquest sentit Romero ha insistit en què es tracta d’un acords municipal i municipalista. Treballant en les mesures anti-crisi que ja s’han tirat endavant per tal que Vilafranca surti de la crisi sense desigualtats; i buscant potenciar projectes estratègics per la vila com ara la parada de regionals.

Tant Regull com Romero han explicat que els 12 regidors que sumen CiU i PSC treballaran com a govern, deixant de banda les decisions partidistes. Ambdós han ressaltat també que, malgrat la majoria, la voluntat del govern serà parlar amb la resta de forces polítiques amb representació al consistori.

Han explicat que de moment no han repartit regidories ni càrrecs, però que la intenció és que tots tinguin responsabilitats de govern.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: