Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca celebra el Dia d’Europa 2015

Vilafranca del Penedès celebrarà, un any més, el Dia d’Europa, 9 de maig, amb tot un conjunt d’activitats que es duran a terme entre el 6 i el 16 de maig de 2015.

Entre les activitats organitzades destaca la conferència institucional a càrrec d’Eduard Sagarra, president de l’Associació per a les Nacions Unides a Espanya i professor de Dret Internacional de la Universitat de Barcelona. La conferència, que porta per títol “Tenir la nacionalitat catalana espanyola i ciutadania europea: una possibilitat futura?”, tindrà lloc avui a dos quarts de vuit del vespre a la sala d’actes de l’Enològica, al carrer Amàlia Soler.
Coincidint amb el Dia d’Europa, 9 de maig, s’hissarà la bandera europea al vestíbul de la Casa de la Vila, per a commemorar aquesta diada.
El programa d’activitats inclou també el passi de la pel·lícula “El capital humano”, dins la programació habitual del Cineclub, demà a un quart de nou del vespre i divendres a un quart d’11.
Per altra banda, i com ja és habitual, està prevista la distribució de material bibliogràfic de temàtica europea a les escoles i instituts de la vila, i una mostra bibliogràfica en un racó destacat a la biblioteca Torras i Bages, que estarà a disposició dels usuaris del 8 al 16 de maig.
Pel que fa a les escoles, cal destacar la participació de l’Institut Milà i Fontanals al concurs Euroscola 2015, un concurs organitzat per l’Oficina d’Informació del Parlament Europeu a Espanya, en col·laboració amb la Representació de la Comissió Europea a Espanya, mitjançant el qual es treballa en línia l’educació en valors europeus.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: