Dissabte, 25 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca ha acollit una trobada de joves europeus d’entre 15 i 17 anys

Els joves provenien de diversos països europeus per participar en el programa YouTo.

Vilafranca està acollint aquests dies diversos joves d’entre 15 i 17 anys de diferents parts d’Europa que comparteixen estada i activitats amb 4 joves vilafranquins en un programa europeu organitzat per l’Ajuntament de Vilafranca que compta amb el suport d’Erasmus+ .

Els joves de la trobada, organitzada en el marc de la xarxa de ciutats agermanades amb Bühl, han realitzat diferents activitats lúdiques, com un taller de cuina, on mostraven les seves destreses culinàries i aprenien receptes noves.

Aquesta experiència, tal com explica una de les monitores de YouTo, Clàudia Torrents, és un intercanvi cultural que fa que els joves practiquin l’única llengua que tenen en comú, que és l’anglès, i coneguin noves tradicions i costums.

Els joves de la delegació vilafranquina han pogut viure una bona experiència sense moure’s de casa, mostrant als grups provinents d’altres països tot allò que tenen a la vila. Tal com explica la vilafranquina Alisson.

Medal és una vivència que li està agradant molt i que li està aportant molt personalment.

Fins dijous els joves han dut a terme activitats de tota mena, com un Taller de Percussió i el sopar final de comiat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: