Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Unes 150 persones es van manifestar el dia 1 de maig pels carrers del centre de Vilafranca en defensa dels drets dels treballadors

Unes 150 persones es van manifestar el dia 1 de maig pels carrers del centre de Vilafranca en defensa dels drets dels treballadors

Sota el lema “Els guanys es privatitzen, les pèrdues es socialitzen”, la Coordinadora de l’1 de maig, integrada bàsicament per col·lectius de l’esquerra independentista, va convocar aquest divendres al migdia una manifestació amb sortida i arribada des de la plaça Jaume I de Vilafranca.

Al voltant d’unes 150 persones van assistir a la cita oberta als diversos moviments socials de la comarca i al conjunt de la ciutadania.

El membre de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, Joan Gilabert, que és membre de la candidatura de la CUP per a les properes eleccions municipals, assenyala que ara més que mai cal defensar els drets dels treballadors.

La manifestació va recórrer diversos carrers del centre de Vilafranca, entre d’altres la rambla de Nostra Senyora, en aquest cas ocupant un dels dos carrils de circulació de vehicles. Per passar desprès per la rambla de Sant Francesc, carrer Sant Joan, plaça de la Vila i arribar novament a la plaça Jaume I, d’on havia sortit. A l’arribada membres d’Arran van fer lectura d’un manifest, davant d’una pancarta amb el lema “Els guanys es privatitzen, les pèrdues es socialitzen”. El manifest reivindicava els drets dels treballadors, la igualtat salarial entre homes i dones i la dignitat dels llocs de treball.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: