Dissabte, 22 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Marxa de torxes per exigir l’amnistia de represaliats i represaliades

Com cada desembre el grup de suport Sas Absolució va convocar divendres una marxa de torxes en suport dels presos i preses polítiques, pel retorn dels exiliats i en solidaritat amb totes les persones

Sota el lema «Per Nadal us volem als carrers. Amnistia Total» la manifestació va sortir de la plaça de la Vila, després de que toquessin els Músics per la Llibertat, i es va dirigir pels carrers cèntrics de Vilafranca.

Aquesta no ha estat l’única marxa de torxes a Catalunya en els darrers dies. Divendres hi va haver una marxa semblant a Terrassa, dissabte unes dues-centes persones es van manifestar en una acció similar a Barcelona i diumenge a Granollers per lluitar contra el règim «antidemocràtic».

Efemèrides

22 de juny
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: