Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les piscines d’estiu de Vilafranca ja obren diàriament

Coincidint amb sant Joan, el Complex Aquàtic ha obert les piscines d’estiu. Funcionen de dilluns a diumenge, inclosos els festius, d’11 del matí a 8 del vespre.

L’inici ha estat fluix, perquè la climatologia no acompanya massa, tot i així, els incondicionals ja han estrenat la temporada.

Les piscines d’estiu, que l’any passat van estrenar uns lavabos exteriors per donar més comoditat als usuaris, estan adaptades a les necessitats del públic infantil i familiar.

El socorrista Josep Anton Teruel ens explica totes les prestacions de les piscines d’estiu, inclosa la possibilitat de fer pícnic.

 

Una de les primeres usuàries d’aquesta temporada ha estat la Pilar Hernández, aquesta barcelonina és una habitual de les piscines vilafranquines sempre que visita els seus pares. Aquest sant Joan, tot i que el dia no acompanyava en tenia moltes ganes i hi va anar a passar unes hores.El que més en valora són les instal·lacions i l’entorn.

 

Un jove usuari, al qual no va espantar la fredor de l’aigua, també destacava l’entorn de les piscines.

L’entrada a les piscines d’estiu costa 2’92 euros per als infants, 4’06 per als joves, els adults paguen 4’60 i la gent gran, 2’26 euros.

Les piscines d’estiu compten amb el servei de Bibliopiscina, a càrrec de la Torras i Bages, i les 2 pistes de pàdel estrenades l’any passat amplien l’horari de reserves. Els diumenges i festius es pot reservar pista de 9 del matí a 8 del vespre.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: