Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ultimen els preparatius per a la 98a Setmana de la Gent Gran de Sant Sadurní

Un any mes, i ja en són 98, la regidoria d’Acció Social i la Comissió de la Gent Gran estan ultimant els preparatius per a la Setmana de la Gent Gran, que enguany se celebrarà entre els dies 21 i 27 d’abril i que tindrà el seu inici oficial amb el ja tradicional Dinar de Germanor.

En l’organització hi prenen part activa l’Associació de Vídues, el Casal d’Avis, el Club de la Gent Gran i l’Espai La Caixa.

 

A la proposta d’enguany no hi faltaran algunes de les activitats habituals, com la caminada popular pels carrers de la vila i entre vinyes, que ja arriba a la 12ena edició, l’obra de teatre, que en aquesta ocasió portarà ‘La clínica dels embolics’, a càrrec del grup de teatre Mai és tard, iniciativa impulsada des del Club de la Gent Gran i la Casa dels Avis, i la projecció d’una pel·lícula, a banda de la xocolatada al Casal d’Entitats.

 

Una de les novetats destacades d’enguany és ‘Passarel·la de moda’, la desfilada de roba protagonitzada per gent gran de la vila que es durà a terme el 23 d’abril, dia de Sant Jordi, a les 5 de la tarda. La cita serà a La Fassina de Can Guineu i comptarà amb la col·laboració de diversos comerços de roba, perruqueria i maquillatge del municipi.

 

Les inscripcions pel Dinar de Germanor i per la caminada s’han de fer entre fins el 10 d’abril al Departament d’Acció Social, al telèfon 93 891 30 29.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: