Dimarts, 17 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Copa Ràdio Vilafranca

La Copa Ràdio Vilafranca de futbol, nascuda l’any 1986, abasta les tres comarques del Gran Penedès i compta amb onze equips que la viuen amb molta intensitat: els tres primers classificats de cada grup de la lliga penedesenca i els cinc millors de Tercera Catalana. La Copa Ràdio Vilafranca està organitzada per l’equip d’esports de Ràdio Vilafranca i Penedès TV, encapçalat per Tito Boada, i està reconeguda per la Federació Catalana de Futbol. De manera que s’ha convertit en l’única competició que no organitza aquest ens federatiu i que compta amb el seu reconeixement oficial. Així, a la ‘Nit de campions’, el guanyador de la Copa també rep una distinció federativa i figura en el llistat de campions catalans.

Copa Ràdio Vilafranca 2022

Presentació
Dijous 5 de maig, 20h. Presentació del trofeu de l’escultor Josep Massana al Claustre de Sant Francesc i Antic Hospital de Vilafranca (c/ Sant Pere, 3). Acte obert al públic en general.

Sorteig
Dilluns 23 de maig, 20h. Sorteig als locals de la Delegació Penedès-Garraf de la FCF,
(avinguda Ronda de Mar, 125 de Vilafranca). Acte obert al públic en general.

Fase prèvia
Dissabte 28 de maig, 17h. Eliminatòria 1 (La Lliga Penedesenca) | 19h Eliminatòria 2 (La Lliga Penedesenca)

Dissabte 4 de juny, 17h. Eliminatòria 3 (La Lliga Penedesenca) | 19h Eliminatòria 4 (La Lliga Penedesenca)

Quarts de final
Dissabte 11 de juny, 17h. Guanyadors partits dissabte 28 de maig (La Lliga Penedesenca) | 19h Guanyadors partits dissabte 4 de juny (La Lliga Penedesenca)

Sorteig
Dilluns 14 de juny, 21h. Als estudis de Ràdio Vilafranca (Els dos equips guanyadors dels Quarts de Final i els dos millors classificats del Grup 12 de Tercera Catalana)

Semifinals
Dissabte 18 de juny, 17h | 19h

Final
Dissabte 25 de juny, 18h. Horari per confirmar

Anteriors edicions
Podeu trobar informació sobre les diverses edicions aquí.