Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament obre vies de diàleg amb El Forat del Pany per mantenir un oci de qualitat

Mitjançant un comunicat, l’Ajuntament de Vilafranca ha comunicat que l’alcalde FranCisco Romero ha contactat amb la propietat d’El Forat del Pany, per entendre la seva perspectiva.

Ho ha fet, després que l’establiment comuniqués ahir la suspensió de la seva programació musical nocturna i posteriorment l’obertura de vies de diàleg amb el consistori.

Al poc de posar-se en contacte amb l’establiment, el mateix Romero s’ha reunit amb els departaments de Serveis Jurídics i Policia Local, amb l’objectiu de recopilar tota la informació necessària sobre els expedients oberts contra El Forat del Pany.

Després de revisar els fets, l’Ajuntament ha establert dues línies d’acció per poder mantenir una oferta d’oci i de lleure de qualitat. Per una banda, una línia de treball per assegurar la continuïtat de l’oferta de l’establiment, garantint la convivència veïnal. I, per una altra banda, una línia de mediació per facilitar aquest objectiu. En aquest sentit, l’alcalde FranCisco Romero ha expressat repetidament el seu desig de veure més espais com El Forat del Pany i la necessitat de treballar per solucionar el dèficit d’espais públics i privats.

En referència a les preocupacions veïnals sobre les activitats nocturnes, l’alcalde subratlla la importància de trobar un equilibri entre l’oferta de lleure de qualitat i el descans dels residents.

Finalment, Romero ha agraït a les entitats i als titulars d’establiments com El Forat del Pany les seves iniciatives i la voluntat de diàleg i acord expressada per l’establiment en el seu comunicat a les xarxes socials.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: