Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Concentració de protesta contra la gestió directiva de l’Intermunicipal de Sant Sadurní

Concentració de protesta contra la gestió directiva de l’Intermunicipal de Sant Sadurní

Durant la manifestació van parlar alguns exalumnes com ara Jordi Llavina, Anna Roig i Cesc Freixas.

Els sindicats CGT i la Intersindical van convocar per aquest dijous a la tarda una concentració a la plaça de l’Ajuntament contra la gestió directiva de l’institut Intermunicipal de Sant Sadurní. Segons apunten des dels sindicats, els docents afectats van denunciar «el menyspreu, autoritarisme, retallada de democràcia i canvi de rumb pedagògic entre d’altres, de la mà del nou director del centre Sergi Badenes, i amb la complicitat i encobriment dels serveis territorials del Penedès».

Rere la pancarta amb el lema: “L’Inter que volem: Prou autoritarisme, prou intimidacions. Defensem l’educació de qualitat a l’Inter” els convocants van assenyalar que el que ells consideren males praxis exercides des de la direcció estan afectant, diuen, negativament, no només al personal docent sinó també a l’aprenentatge que rep l’alumnat. Apunten que amb la nova direcció les baixes s’han incrementat per sobre la mitjana habitual i que les amenaces i coaccions s’han convertit en una pràctica habitual. Durant la concentració van parlar alguns exalumnes com ara Jordi Llavina, Anna Roig i Cesc Freixas.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: