Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Dos segons llocs del CP Art&Xou al Trofeu Cid Campeador de Burgos

Dos segons llocs del CP Art&Xou al Trofeu Cid Campeador de Burgos

L’esdeveniment va tenir lloc el passat cap de setmana.

El club CP Art&Xou Vilafranca es va desplaçar fins a Burgos (Castella i Lleó), el passat cap de setmana, per competir en el XIII Trofeu Cid Campeador, amb participació de 42 clubs de les delegacions de Galícia, Madrid, Castella la Manxa, Castella i Lleó, Navarra, Canàries i Catalunya.

L’Art&Xou hi participà en dues categories: Quartet Sènior Nacional i Xou Júnior Nacional, amb els discs “Lilith” i “Suffering Soul”, respectivament, i acompanyades de la seva entrenadora i coreògrafa Meritxell Bachero.

En ambdues ocasions, les patinadores i patinador del club vilafranquí van pujar al segon
esgraó del podi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: