Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Forat del Pany cancel·la la programació en protesta contra les multes «desproprocionades»

Des de l’establiment apunten que han estat objecte d’actes administratives que consideren «injustes i desmesurades» i que han derivat en sancions econòmiques

El restaurant i sala de festes El Forat del Pany de Vilafranca ha comunicat a través de les xarxes socials que després de 27 anys s’han vist, diuen, «obligats» a cancel·lar la seva programació de música en directe i sessions de DJ en senyal de protesta per la pressió, afirmen, que han patit durant aquests últims mesos.

Des de l’establiment apunten que han estat objecte d’actes administratives que consideren «injustes i desmesurades» i que han derivat en sancions econòmiques, segons ells, «desproporcionades» per part de l’Ajuntament, que fins ara diuen que no ha atès la seva proposta de diàleg per reunir-se i parlar sobre el tema.

El Forat del Pany continua el comunicat afirmant que sempre han volgut ser un espai comú i alternatiu, obert a tothom i per això han acollit activitats de tota mena, des d’exposicions fins a xerrades, teatre, poesia, màgia i sobretot música de diferents gèneres. Des de l’establiment afegeixen, a més, que totes aquestes disciplines s’han dut a terme de manera autogestionada amb la col·laboració dels artistes i, sobretot, del públic.

Per tot plegat aturen la seva programació, manifesten el seu desacord amb les acusacions d’incivisme que se’ls imputen i esperen poder reprendre la seva activitat aviat amb el respecte dels seus drets com a restaurant i sala de festes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: