Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Esbart de Sant Martí presenta Pyrena a Vilafranca

La proposta de l’Esbart Sant Martí Pyrene ha estat l’encarregada d’iniciar el cicle d’espectacles amateurs de qualitat al Penedès.

L’espectacle s’ha pogut veure aquest dissabte a l’escenari del teatre del Casal de Vilafranca en el marc d’una iniciativa promoguda pel departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya que permetrà gaudir de dansa catalana, teatre musical i música de Banda i fins el 5 de maig. Amb la intenció d’actualitzar la dansa folklòrica catalana, l’Esbart Sant Martí de Barcelona representa Pyrene , que no només és un espectacle de ball sinó una fusió entre el teatre, la mitologia popular i la dansa. 30 ballarins conformen el cor de dansa de l’Esbart Sant Martí de Barcelona, una entitat que compta a més amb 130 nens i nenes que formen part de la seva escola, el que garanteix el futur de l’entitat. En relació a l’espectacle que es presentava aquest dissabte a Vilafranca cal destacar que Pyrene no sols és un espectacle de ball, sinó una interrelació entre els dansaires amb la narració de contes per a adults, tant d’autors actuals com de llegendes i rondalles dansades amb la visió de conservació de les danses catalanes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: