Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El segon Tast d’idees tractarà el fet de voler agradar a tothom i el postureig a les xarxes

El segon Tast d’idees tractarà el fet de voler agradar a tothom i el postureig a les xarxes

El proper dimecres 26 de juny, a les 19h, a l’Auditori de VINSEUM, es durà a terme la segona jornada del Tast d’idees, el nou projecte de l’Ajuntament de Vilafranca estrenat el mes de maig passat.

Les xerrades, que aborden temes transversals i tenen la implicació de tots els serveis del consistori, es proposen des de la pregunta i compten amb especialistes en cada tema.

En aquesta ocasió, la psiquiatra infantil i juvenil, cap d’àrea de salut mental de l’Hospital Sant Joan de Déu, Montserrat Dolz, i Lydia Albertí, experta en Influencer Marketing, cofundadora de Growtag i docent a la Universitat Pompeu Fabra respondran a la qüestió: “Voler agradar a tothom és un risc per la salut mental? El postureig a les xarxes com a exemple”.

Les xerrades son gratuïtes i, de moment, tenen una periodicitat mensual. La propera xerrada serà el proper 25 de setembre i el consistori ja treballa en les següents propostes tenint en compte les problemàtiques i inquietuds que els diferents serveis de l’Ajuntament detecten a través de la ciutadania.

L’objectiu és que el cicle pugui ajudar, guiar o aconsellar els vilafranquins i vilafranquines en aquells àmbits on es generi debat, reflexió, controvèrsia o voluntat de coneixement.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: