Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’assemblea dels Castellers de Vilafranca tanca el mandat de la junta encapçalada per David Miret i Miquel Ferret amb el dèficit eixugat i els objectius complerts

La junta que ha portat les regnes de la colla durant els darrers quatre anys s’ha acomiadat definitivament a l’assemblea general anual que tenia lloc dissabte a la tarda a Cal Figarot.

L’assembla, oberta a tots els membres de la colla, ha comptat amb l’assistència d’unes 250 persones i ha servit per exposar tota la feina feta durant aquest darrer any i per què els responsables de la junta s’acomiadessin i donessin pas a la junta gestora. Aquesta ha convocat ja l’assembla per triar la nova junta, que tindrà lloc el proper divendres i que, per primer cop, només permetrà els vots dels socis de l’entitat, tal com s’havia aprovat a través dels nous estatuts.<br />A l’assemblea de dissabte, en canvi, podien votar tant socis com castellers que no ho són. La junta sortint va rebre el suport majoritari de la colla amb l’aprovació dels comptes i la memòria d’activitats del 2011 i l’aprovació de la quota mínima de soci, de 50 euros anuals per a majors de 18 anys i 20 per als menors. A banda dels resultats castellers, que situen la temporada 2011 al capdamunt de la història castellera, els verds han internacionalitzat el fet casteller amb els seus viatges a Holanda i a la Índia. Han tret màxim profit de les xarxes socials i les noves tecnologies i han tingut un protagonisme mediàtic constant. A més, han tancat la memòria econòmica eixugant el dèficit acumulat que la colla havia anat adquirint per diverses obres al local social. <br />Tot plegat tanca una etapa que, des de la junta encapçalada per David Miret i Miquel Ferret, es valora com a molt satisfactòria.
 

Després de les intervencions dels integrants de la junta sortint hi va haver el torn obert de paraules.<br />Els castellers i socis que van assistir a l’assemblea van rebre materials gràfics d’aquest darrer any com el llibret dels estatuts, el CD de música de gralles dels Vernets i el de l’himne de la colla o el documental Verd sobre blau.<br />Ara, la propera cita té lloc divendres vinent quan la colla manifestarà el seu suport a la única candidatura que es presenta per a portar les regnes de l’entitat durant aquests propers quatre anys i que està encapçalada per Pere Almirall com a cap de colla i Josep Cabré com a president.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: