Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Detenció per dos delictes contra la seguretat del trànsit i un delicte de trencament de condemna

Ahir dijous, la Policia Local va practicar la detenció d’una persona per haver comès presumptament dos delictes contra la seguretat del trànsit i un delicte de trencament de condemna.

Els fets es van produir al vespre, quan una dotació d’agents de la Policia Local, que es trobava patrullant pel barri del Poble Nou, van detectar un turisme que circulava de manera irregular. Els agents van iniciar un seguiment del cotxe i van comprovar com el seu conductor aturava la marxa i s’acostava a una dona en actitud sospitosa. Els policies el van identificar i van comprovar que no disposava d’autorització administrativa per conduir vehicles i que presentava signes evidents de trobar-se sota els efectes de l’alcohol. Els agents van informar-lo sobre el seu deure legal de sotmetre’s a les proves de detecció alcohòlica i aquest es va negar a efectuar-les.<br />Posteriorment, els policies també van comprovar que el conductor tenia vigent una ordre judicial que impedia apropar-se a la dona a la que s’havia acostat. Davant d’aquests fets, els quals podrien ser constitutius de dos delictes contra la seguretat del trànsit i un delicte de trencament de condemna, els agents van practicar la detenció del conductor implicat i van traslladar-lo fins a les dependències de la Policia Local on es van instruir les corresponents diligències. La persona detinguda resideix a Vilafranca, té 44 anys i respon a les inicials de M.B.C.E.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: