Dilluns, 17 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca comptarà a partir de dilluns amb una nova llibreria, amb la voluntat d’enriquir el panorama cultural de la vila

De fet es tracta de mantenir un espai que ja existia com a llibreria al centre de Vilafranca. Ja fa alguns dies que hi estant treballant de valent, per tal de condicionar l’espai que fins ara ocupava la llibreria Sant Joan.

<p />

Es mantindrà com a llibreria, però amb la voluntat de poder oferir alguna cosa més en l’àmbit cultural. Per això s’ha estat remodelant dins del possible l’espai existent.<br />"La Cultural", que és el nom que prendrà aquesta llibreria, neix de la voluntat d’una trentena de persones que sota el paraigües de la societat "La ben nascuda. Llibres i accions culturals" han volgut donar continuïtat a la Llibreria Sant Joan com espai dedicat als llibres. Com comenta Joaquim Jubert, un dels impulsors de la iniciativa, la intenció és enriquir l’oferta cultural de Vilafranca.

Tot i reconèixer que el moment actual no és el millor per a posar en marxa un negoci, es mostren il·lusionats. A banda de l’actual situació econòmica global, són conscients també que els llibres han de lluitar contra les noves tecnologies. Però consideren que sempre tindran un lloc, i aspiren, com diu Jubert, a poder-se convertir en els llibreters de capçalera de molta gent.

La llibreria obrirà portes oficialment el dilluns 12 de desembre, però el diumenge dia 11 acollirà una festa d’inauguració. Serà a partir de la 1 del migdia, i es comptarà amb la participació de l’artista Jaume Montané que llegirà textos de Rodolf Llorenç amb l’acompanyament musical de Adrià Grandia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: