Divendres, 17 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Retallada del 50% al Bus Nit entre Vilafranca i BCN

En el marc de la revisió del Pla de Transport de Viatgers, el govern de la Generalitat ha anunciat una reordenació del servei de bus nocturn a l’Alt Penedès. <br />

La retallada seria del 50%, la qual cosa significa que dels 8 busos actuals, 4 d’anada i 4 de tornada, es passaria a 4 busos, 2 en cada sentit.

A més, segons el diputat socialista Roberto Labandera, es suprimiria el servei entre Sant Sadurní i Vilafranca. Diu el diputat vilafranquí que aquesta mesura ja ha estat comunicada als ajuntaments afectats.

Els socialistes estan molt preocupats amb aquest anunci i demanaran no només que no se suprimeixi el servei entre Vilafranca i Sant Sadurní, sinó que hi introdueixin Gelida; aprofitant que ara disposa d’accés sud a l’AP-7.

Un dels arguments que el PSC farà valer per reclamar que no desapareixi el servei entre Vilafranca i Sant Sadurní és la concentració de serveis sanitaris nocturns. I és que com recorda Labandera, actualment el CAP de la capital del cava tanca de nit i els sadurninencs han de desplaçar-se fins a l’Hospital de Vilafranca.

El PSC demanarà al govern racionalitat en la revisió del Pla de Transport de Viatgers i lluitarà perquè es mantingui la línia Vilafranca-Sant Sadurní, incorporant Gelida.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: