Dijous, 20 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal acull una exposició sobre el 60è aniversari del monument als castellers de Josep Cañas

Les activitats del cicle ‘Xerrem de castells’ continuaran els propers dijous amb diferents xerrades, projecció d’audiovisuals i ponències

El vestíbul del Teatre Casal de Vilafranca mostra fins al 16 de juny una exposició sobre el 60è aniversari del monument als castellers de Josep Cañas emmarcada també en el cicle d’actes ‘Xerrem de Castells’ impulsat a Vilafranca per parlar de la pràctica castellera durant tot l’any.

Les següents activitats se celebraran dijous 23 de maig a dos quarts de vuit de la tarda a l’Escorxador amb una xerrada sobre ciència i castells i una tertúlia amb els caps de colla dels Xicots i dels Verds. El dijous 30 de maig, també a dos quarts de vuit, però a Vinseum, es farà la conferència ‘Josep Cañas. Art i castells’ amb la projecció d’un audiovisual i una taula rodona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: