Dijous, 20 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha celebrat la 33a edició de la Cantània, memorial Josep Anton Casas de música a l’escola

L’Auditori Maria Rosa Juncosa ha acollit de dimarts a dijous concerts amb aquest esdeveniment musical i pedagògic que aplega a totes les escoles de Vilafranca i algunes de la comarca.

El concert era la culminació d’una feina feta amb molta intensitat per molta gent, especialment, els nens i nenes, el professorat, els claustres de les escoles i les famílies. Durant tot el curs han estat treballant per poder realitzar aquest concert, un gran espectacle musical i coreogràfic, tant per l’alumnat com per la família i amics, ja que és una activitat molt estimulant.

Més de 650 alumnes de 6è de primària de totes les escoles de Vilafranca i escoles dels Monjos, Sant Pere Molanta, la Granada i Castellví de la Marca interpretaven la Cantata El Naufragi, amb composició musical de Marc Timón i textos de Jair Domínguez.
En aquest projecte tan complex hi participen l’Ajuntament de Vilafranca, a través del servei de Cultura, l’Auditori de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: