Divendres, 17 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Formosa per Formosa tanca el festival l’Hora del Jazz, a Vilafranca

Després de dos concerts de tarda-vespre, el darrer ha tingut unes característiques diferents: ha estat un concert de nit i al Sam Casino. D’aquesta manera més íntima, Esther Formosa Trio ha acomiadat el 21è festival, organitzat per l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya, a la capital altpenedesenca. <br />

Enguany, el festival ha programat 5 concerts de nit, un d’ells a Vilafranca, en diferents clubs i sales.

Dissabte, Ester Formosa Trio va apropar al públic el seu projecte Formosa per Formosa, estrenat al BarnaSants fa dos anys.

La cantant, que participa per primera vegada al festival L’hora del jazz, es mostrava satisfeta que el certamen creixi més enllà de Barcelona.

En el concert, Esther Formosa canta cançons que el seu pare, el poeta, traductor, dramaturg i assagista Feliu Formosa, va escriure o traduir per a ella.

Intitulat, "Ester canta Feliu", el projecte inclou clàssics com Lili Marleen o el Nanna’s Lied, amb lletra de Bertold Brecht, a costat de peces com Billie Holliday o Ser lliure, escrites per Feliu Formosa.

A Vilafranca, aquesta 21ª edició també ha permès escoltar els concerts de Trakas, una banda barcelonina de recent formació que es mou dins de l’estil jazz-groove, i el quartet Els 4 Cats, una  combinació d’escriptura musical orgànica i complexa i una creació sonora lliure i espontània.

Tots dos concerts van tenir lloc el cap de setmana passat, a Cal Bolet, a causa del risc de pluja, però estaven programats a la plaça Sant Joan.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: