Diumenge, 4 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Exposició solidària a Sant Sadurní

L’exposició de fotografia ‘Bombai en blanc i negre’ es podrà veure a la Biblioteca de Sant Sadurní fins al 3 d’octubre.

La Biblioteca Municipal de Sant Sadurní acull l’exposició del fotògraf Francesc Melcion, amb textos de l’ONG Sonrisas de Bombay. Com ja diu el títol de l’exposició, es tracta de 40 fotografies en blanc i negre que ens permeten conèixer la realitat de la ciutat india de Bombai. Mostren el dia a dia de la ciutat i la manera com l’exclusió social i les vulneracions dels Drets Humans formen part de la quotidianitat. També recull la lluita contra la pobresa, per la igualtat d’oportunitat i pel respecte als Drets Humans, a través de fotografies del projecte i les accions que l’ONG Sonrisas de Bombay impulsa a la ciutat. Sobretot es posa l’accent en l’educació, un element clau per trencar el cercle de la pobresa i oferir oportunitat a molts nois i noies. En concret, es mostren els projectes: Els Balwadis, escoles bressol en les quals s’escolaritzen nens i nenes de 2 a 6 anys de diferents slums o barris de barraques, i l’escola Yashodhan, que permet l’accés de més de 700 nenes i nenes a l’educació primària i secundària. L’autor de les fotografies, Francesc Melcion, és l’actual responsable de fotografia del diari Ara i va treballar com a fotoperiodista durant 20 anys al diari Avui.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: