Diumenge, 16 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Reagrupament no es presentarà a les municipals a l’Alt Penedès

L’assemblea comarcal de socis de Reagrupament ha refermat el convenciment que cal separar l’acció política municipal de l’agitació social per estendre l’independentisme entre els catalans. 

<p />

Tal i com diu Joan Carretero, "a l’ajuntament s’hi va a parlar d’enllumenat, de clavegueram i no d’independència". És en aquest sentit que Reagrupament Alt Penedès creu que no té cap sentit la seva presència a les municipals ja que probablement tots els que li fan costat es poden sentir perfectament representats per alguna de les formacions que hi concorren.

<br />Reagrupament també aprofita per recordar la seva aposta de llistes obertes a les eleccions municipals.

<br />L’assemblea també ha fet balanç dels resultats electorals i de la nova etapa que encaren en aquests propers anys. Reconeixen el fracàs electoral i creuen que el principal factor ha estat l’anomenat "vot útil" que ha primat un canvi de govern que es veia indispensable, abans que una aposta més valenta però més intemporal. És per això que, unànimement, els associats presents a l’assemblea han mostrat la seva predisposició a seguir l’exemple de la Junta Nacional de continuar treballant per tal que el poble català esdevingui ben aviat un estat lliure a l’hora que es refermen en el compromís d’impulsar mesures de regeneració democràtica.

 <br />Reagrupament Alt Penedès també ha optat per tancar la seu electoral i per tornar a utilitzar l’Escorxador com a punt de trobada de tots els associats.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: