Divendres, 17 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Falcons celebren el 51è aniversari

Com és habitual, els Falcons omplen d’activitats el pont de la Puríssima per celebrar l’aniversari. Tot un seguit d’actes que culminaran dimecres vinent amb la tradicional actuació falconera al Casal. Aquesta actuació és el punt àlgid de la temporada dels de la faixa verda, juntament amb les passades actuacions a la Festa Major de Vilafranca.

<p />

Els actes de l’aniversari falconer s’inicien aquest vespre amb el pregó que tindrà lloc al teatre Cal Bolet, a 2/4 de 9 del vespre, i anirà a càrrec de l’exfalconer Francesc Benet Villalpando, conegut com a "Sisco de Reus". A continuació, hi haurà un passi de vídeo, seguit d’un xeflis popular a la Plaça del Penedès. La novetat d’aquest any és una festa de temàtica falconera, al Pub Trànsit, a partir de les dotze de la nit. 

Demà és un dia centrat en la quitxalla que podran gaudir d’inflables a la plaça Penedès, tant al matí com a la tarda. A les 6 de la tarda es farà una xocolatada per a recuperar forces i a continuació, sortirà una cercavila-berenar , amenitzada per la xaranga "Los Labradores".<br />Diumenge es farà la primera edició de la "Pujada a l’Ermita de Sant Pau", una cursa atlètica camp a través. <br />El secretari dels Falcons, David Serrano, explica que és una nova aposta de la colla per a l’aniversari d’aquest any que podria convertir-se en una cita anual per al món atlètic penedesenc.

Dilluns al matí es disputa la 19a edició del popular Rally Falconer, una gimcana popular que com sempre, promet diversió i bons moments per a tothom qui hi vulgui participar.  Dimarts vinent és laborable però també tindrà el seu corresponent acte d’aniversari, en aquest cas la segona edició del Falcotast que tindrà lloc a la plaça de la vila, a partir de les sis de la tarda, i estarà amenitzat per músiques, vídeos i fotografies relacionades amb els Falcons.

I dimecres, darrer dia dels actes del 51è aniversari, a les dotze del migdia una petita cercavila pel centre de Vilafranca i una tronada precediran l’actuació, per la qual la colla ha estat assajant les darreres setmanes a la mateixa sala del Casal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: