Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Fem Pinya amplia àmbits de treball

L’associació Fem Pinya vol ampliar el seu camp de treball per afrontar tots els àmbits relacionats amb la gent gran

 

<div></div>
Al llarg d’aquest mes de novembre l’Associació Fem Pinya prepara tot un seguit d’activitats per tal de tractar qüestions que tenen a veure amb les problemàtiques de la gent gran. L’Associació neix de la Plataforma del mateix nom que reclama la construcció d’equipaments per a la gent gran a l’antic Incavi, però ara vol anar més enllà.<br />Partint d’aquest objectiu inicial, volen ampliar ara els seus punts d’interès i tractar temes relacionats tant amb qüestions assistencials i de cura de la gent gran, amb d’altres de més globals que també tinguin incidència en aquest col·lectiu.

Per exemple per dilluns han preparat una xerrada a l’Escorxador, a partir de ¾ de 7 de la tarda per tal de parlar sobre les pensions.

També aquest novembre, en aquest cas el dia 15 al mateix Escorxador, hi haurà un debat amb la participació de candidats de les cinc formacions que tenen en aquests moments representació a l’Ajuntament de Vilafranca. La voluntat és que presentin les seves propostes en temes de política social.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: