Divendres, 17 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CCOO ultima la vaga general del dia 29

Comissions Obreres de l’Alt Penedès està ultimant els darrers detalls per a la vaga general del proper 29 de setembre

A falta de menys de 15 dies per a la vaga general del 29 de setembre, Comissions Obreres de l’Alt Penedès està ultimant els darrers detalls per a la cita. La vaga ha estat convocada en contra de la reforma laboral aprovada pel govern espanyol. Els diferents sindicats creuen que l’aprovació d’aquesta reforma retalla els drets dels treballadors i debilita la seva posició dins del mercat laboral. A més, segons el secretari general de Comissions Obreres a l’Alt Penedès, Albert Rodríguez, la reforma no ajuda a sortir de la crisi.

Durant aquests dies Comissions Obreres està acabant de preparar la campanya per donar a conèixer entre els treballadors el què significa la reforma laboral i la vaga. Durant aquesta setmana es mouran per polígons industrials i pels centres comercials de Vilafranca, Sant Sadurní i Vilanova, a més de realitzar diferents assemblees. <br />Per aquest motiu creuen que la vaga general tindrà un seguiment majoritari.

Uns dels sectors que més va notar la crisi i els expedients de regulació va ser el de l’automoció. En els últims dies hem sabut que el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya impulsarà mesures de suport per a la recol·locació de persones que es van veure afectades per aquests expedients de regulació. A l’Alt Penedès seran 142 les persones beneficiàries d’aquestes mesures.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: