Divendres, 17 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La companyia Anna Roca presentarà diumenge al Teatre Cal Bolet l’espectacle de teatre "Can Pere Petit", dins de la Xarxa

La Teresina és la masovera d’una casa de pagès. Cada dia, quan s’aixeca pel matí, el primer que fa és tenir cura de les bèsties, i si ha gent, els explica les històries de la casa.

L’espectacle comença amb la presentació de la Teresina, de totes les bèsties de la casa: ànecs, porcs, conills, vaques, etc. i de les excel·lències de la seva verdura (cantant una cançó). Per a completar l’ambient de la casa de pagès presenta al seu home (imaginari) quan aquest se’n va a treballar al camp.<br />Can Pere Petit no és una casa normal. És una casa on han succeït moltes històries que la Teresina està disposada a explicar. Totes aquestes històries tenen com a referent algun personatge, ja sigui animal o persona, de l’ambient rural d’una casa de pagès. Així, d’aquesta manera, es fa que els contes siguin part del guió de l’espectacle, i no pauses del mateix. <br />Per a finalitzar, explica l’aventura de la senyora Maria (la mestressa de la casa) el dia que va anar a Barcelona a buscar el seu gall i com es va convertir en una famosa cantant d’Òpera.<br />La Xarxa vol recordar que les entrades es posen a la venda una hora abans de l’espectacle, es poden obtenir a través del tele-entrades i també les podeu trobar els dijous de sis de la tarda a vuit del vespre a la taquilla de Cal Bolet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: