Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’oficina mòbil d’informació de la nova TDT visita Gelida

Dilluns va ser la primera jornada en la qual l’oficina informativa mòbil que ha muntat el Ministerio de Industria, Turismo y Comercio va ser a la Plaça de la Vila de Gelida.

L’oficina mòbil té com a objectiu poder respondre els molts interrogants que té la població en general sobre el futur del senyal de televisió, l’apagada analògica i les possibilitats de sintonització de la Televisió Digital Terrestre (TDT).<br />El lema informatiu de la campanya és "Perquè molt aviat la tele de sempre s’acaba al teu municipi". A banda del passat dilluns, l’oficina informativa serà a Gelida aquest dimecres 11 de novembre a la tarda i també el dijous 3 de desembre al matí. Les jornades estan coordinades per la Regidoria de Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Gelida.<br />Moltes de les qüestions adreçades als informadors tracten sobre la qualitat del senyal de TDT que es rep a Gelida. Des del Ministerio es demana als ciutadans en general que revisin les seves antenes de televisió però també se’ls informa que el senyal és encara en fase de proves abans no es produeixi l’apagada analògica definitiva.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: