Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca Televisió oferirà a partir de divendres el programa guerra i postguerra, produït per la productora Punt TV

El programa és el resultat de tres anys en que s’han realitzat més de 40 entrevistes amb persones de Vilafranca i comarca.

Aquestes entrevistes ja s’han passat en format reduït per Vilafranca Televisió en temporades anteriors. Ara el nou programa “Guerra i postguerra al Penedès”, produït novament per Punt TV per Vilafranca Televisió, recull aquestes entrevistes i les agrupa per temes. Seran més de vint programes en que es parlarà de les sensacions que va deixar a la comarca la proclamació de la segona república, de com es va viure l’alçament i la guerra, o de la visita de Franco a Vilafranca, l’any 1949.<br />El programa es podrà seguir per Vilafranca Televisió els divendres a 2/4 de 3 de la tarda i a 2/4 d’11 de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: