Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

“Sahrauís, víctimes d’un conflicte” es pot visitar a l’Escorxador de Vilafranca fins el 14 d’octubre

L’Escorxador acull l’exposició Sahrauís: Víctimes d’un conflicte, una mostra fotogràfica que reflecteix els sentiments i l’esperança dels infants sahrauís, l’exili i la vida quotidiana als campaments de refugiats de Tindouf (Algèria).

Les fotografies van acompanyades d’un peu amb textos extrets de poemes i de la tradició oral sahrauí. Set plafons completen l’exposició amb textos que, en català i “hassania”, pretenen mitjançant una salutació, una dita popular, una poesia, un conte infantil… apropar-nos a la vida diària dels campaments de refugiats. Els infants es mostren en tota la seva plenitud, la felicitat de la innocència, l’adaptació a l’adversitat. El treball és el resultat fotogràfic de l’experiència de joves del MIV i de l’ACAPS Wilaya Alt Penedès, que van participar l’any 2006 en un projecte solidari i d’intercanvi juvenil.<br />L’exposició forma part de la IX Setmana de la Solidaritat, enguany dedicada als Drets Humans, en el 60è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans. La IX Setmana de la Solidaritat durà a terme el gruix d’activitats del 20 al 26 d’octubre i està organitzada per Vilafranca Solidària.<br />L’exposició es podrà visitar a la sala gran de l’Escorxador de Vilafranca, fins al dia 14 d’octubre.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: