Dissabte, 15 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mas Albornà rep un taló de la UEP per una màquina que faran servir els usuaris per treballar

La UEP lliura un taló de 1.800 euros a la Fundació Mas Albornà per a la compra d’una màquina destructora de paper.

La Fundació Mas Albornà, que treballa per la integració social i laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual i problemes mentals, farà servir la màquina per donar servei a les empreses que ho demanin i els operaris seran usuaris de la fundació. Aquest migdia s’ha fet a les instal·lacions de Mas Albornà l’acte de lliurament d’un taló de 1.800 euros destinat a la fundació per part de la Unió Empresarial del Penedès. La UEP és un membre especialment actiu del patronat de la fundació Mas Albornà i ha lliurat una part dels beneficis recaptats durant la cinquena Nit Empresarial, celebrada el passat 12 d’abril a les caves Codorniu, per a la compra d’una màquina destructora de paper. La compra d’aquesta màquina té la finalitat fonamental de donar feina als usuaris de la fundació. La màquina anirà muntada sobre un vehicle i, així, els operaris aniran a les empreses que ho demanin per destruir grans quantitats de paper.

La màquina té una gran capacitat i també pot destruir grapes i CD’s, de manera que pot suposar moltes facilitats per a les empreses que requereixin aquest servei.

La Fundació Mas Albornà vol continuar treballant per créixer com a empresa dins del seu àmbit i buscar nous sectors d’activitat amb la finalitat de fomentar la integració social i laboral dels seus usuaris. La construcció del seu nou centre ocupacional a Vilafranca és, ara per ara, la prioritat de la fundació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: