Dimecres, 1 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’INCAVI demanarà un tractament específic al vi en la llei que ha presentat el ministeri de Sanitat

El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, presidirà demà, dimecres, 14 de febrer, la reunió ordinària anual del Consell Assessor de l’Institut Català de la Vinya i el Vi, que tindrà lloc a la sala d’actes de la seu del DAR a Barcelona. El conseller Llena estarà acompanyat pel director general de l’INCAVI, Joan Aguado.

<p align="left">El principal punt de l&rsquo;ordre del dia ser&agrave; la signatura d&rsquo;un manifest per sol&middot;licitar que el Ministeri de Sanitat modifiqui l&rsquo;avantprojecte de Llei per a la protecció de la salut i la prevenció del consum de begudes alcoh&ograve;liques per a menors, amb l&rsquo;objectiu de donar al vi un tractament específic tal i com correspon a un producte tan diferenciat i vinculat a la hist&ograve;ria, la cultura i la identitat d&rsquo;un país.

El Consell Assessor de l&rsquo;INCAVI est&agrave; format pels presidents de les 12 Denominacions d&rsquo;Origen catalanes, representants de les principals organitzacions agr&agrave;ries, representants de les patronals vitivinícoles catalanes, així com responsables de diferents departaments de la Generalitat de Catalunya.

En el transcurs de la reunió tamb&eacute; es presentaran les principals actuacions previstes per l&rsquo;INCAVI per aquest 2007.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: