Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Neix la cooperativa ‘La Gatera, Obrador Col·lectiu del Penedès’

Divendres 3 de maig s’inaugura ‘La Gatera, Obrador Col·lectiu del Penedès’, una iniciativa d’innovació en la producció agroalimentària petita i artesanal.

S’inaugura a Font-Rubí aquesta iniciativa de caràcter incubador per a petits projectes.

‘La Gatera, Obrador Col·lectiu del Penedès’ és una iniciativa de cooperativa que vol donar suport als petits productors artesanals i nous projectes en l’àmbit de la producció agroalimentari local. El projecte obrirà les seves portes el dia 3 de maig a les 18 h en una inauguració pública a Font-Rubí

La cooperativa oberta ofereix els seus serveis a emprenedors i empreses amb un enfocament transformador. Treballa per promoure una economia rural propera, respectuosa amb el nostre entorn i participativa.

L’espai està obert a la cocreació i la participació comunitària per a petits projectes agroalimentaris, iniciatives d’Economia Social i Solidària i projectes socioculturals i participació de totes les habitants de la Vegueria Penedès.

Actualment hi ha nou projectes adherits, que van des de productors d’olives amb varietats locals fins a producció de Kombutxa, passant per la pastisseria i cuina saludable sense gluten, gallines i ous pasturats, producció de pa i coques, dolços i càterings, conserves, melmelades, salses i derivats d’horta o llavors, planters i conserves artesanes.

La cooperativa està oberta a nous projectes, als quals ofereixen espai de formació, acompanyament i assessorament tècnic, lloguer d’espais per a esdeveniments , formacions, trobades etc… Així com assessorament i suport tècnic i financer per a projectes de transformació agroalimentària.

A més de la producció, des de La Gatera volen promoure la comercialització de productes.

El 25 d’abril a les 18 h, es farà una presentació de l’espai dirigit a productores i professionals del sector perquè tinguin la oportunitat de conèixer de primera mà l’espai i els serveis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: