Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Verds viatjaran a Euskadi aquest cap de setmana

Els Verds viatjaran a Euskadi aquest cap de setmana

Actuaran a diverses poblacions del territori basc, com ara Aretxabaleta, Portugalete, Hondarribia i Bilbao.

Els Castellers de Vilafranca viatjaran aquest divendres a Euskadi, on portaran el fet casteller a diverses poblacions del territori. Aquesta serà una oportunitat de portar i mostrar la centenària i espectacular tradició que són els castells, on voldran fer partícips al conjunt de la seva població d’aquest acte de cultura popular catalana.

Els Verds faran diferents parades, on divendres a la tarda actuaran a la població d’Aretxabaleta, municipi de Guipúscoa. L’endemà dissabte, faran doblet, on al migdia estaran a Portugalete i a la tarda a Hondarribia. Per acabar, el diumenge actuaran al Guggenheim, a Bilbao.

Aquesta expedició comptarà amb una representació de 220 castellers i castelleres, on tenen previst aixecar castells de set i vuit pisos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: