Divendres, 17 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’inaugura la 22ena Mostra Artística de Sant Raimon de Penyafort a Santa Margarida i els Monjos, a l

El visitant podrà fer un passeig per les estances de la masia, pujar a la torre i gaudir del jardí romàntic mentre gaudeix d’un món màgic ple de colors i de formes.

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos inaugurarà la 22a Mostra Artística de Sant Raimon de Penyafort, el proper dimarts dia 27 de desembre a les 8 del vespre a la Casa de Cultura Mas Catarro.

L’acte d’inauguració s’encetarà amb l’anunci públic del jurat i el lliurement de premis del concurs de pintura i ceràmica. Tot seguit es farà la presentació de les obres del III Simposium d’Escultura de l’Alt Penedès que estan exposades al jardí de Mas Catarro i a continuació es farà la projecció de l’audiovisual GUK, escultura, procés i mirades de Pep Puig. Per acabar es convidarà als assistents a una copa de cava i a degustar les "rajoles del Castell de Penyafort" dolç de xocolata creat expressament i que en motiu de la Mostra Artística es farà la presentació pública.

Enguany també ha estat renovat el jurat i les persones que el formen són Ramon Nadal, Meritxell Cardona, Maricel Pieriget, Anna Guarro, Emili Sempere i Julio Bono, presidit per la regidora de Cultura Núria Rosell.

La Masia modernista Mas Catarro torna a ser l’escenari de l’exposició, que engalanada per la ocasió, oferirà un marc incomparable per gaudir de les obres participants en la Mostra Artística.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: