Dilluns, 23 d'octubre de 2017
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Els comitès de Codorniu anuncien vaga contra l’ERO

CCOO d’Indústria denuncia l’actitud i la poca voluntat que està manifestant la direcció del grup Codorniu en la negociació de l’expedient que ha presentat per acomiadar un centenar de treballadors.

Quan pràcticament s’ha esgotat la meitat del període de consultes de l’expedient, la direcció de Codorniu manté unes propostes del tot

insuficients i que no permeten avançar cap a mesures alternatives no traumàtiques.

Davant d’aquesta situació, els comitès d’empresa de Codorniu, amb una àmplia majoria de CCOO, fan una crida a la mobilització de tots els treballadors del grup contra l’ERO i convoquen vaga a l’empresa per als propers dies 25 i 31 de maig.

CCOO d’Indústria dóna suport a la convocatòria. El sindicat considera inassumibles les propostes econòmiques que planteja l’empresa i

denuncia que les prejubilacions anunciades no van acompanyades dels percentatges i convenis especials necessaris per garantir als treballadors de més edat arribar a la jubilació en unes condicions dignes.

CCOO exigeix a la direcció de Codorniu la retirada de l’expedient i que s’assegui a negociar amb la representació de la plantilla amb voluntat negociadora i de forma socialment responsable, tal com va anunciar que faria en un comunicat del passat 25 d’abril, una responsabilitat social que de moment, segons el sindicat, no ha deixat veure.

Comentaris

Enquesta

En un pacte de govern municipal el sobiranisme compta...

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
La música de la meva vida
Selecció molt personal, d'estils diversos
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

11:45
Carrers de Vilafranca
Carrer d'Igualada
12:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Caterina Tallón.
12:30
7 dies
Magazín d'entrevistes

Butlletí de notícies

Subscriu-t'hi: