Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els comitès de Codorniu anuncien vaga contra l’ERO

CCOO d’Indústria denuncia l’actitud i la poca voluntat que està manifestant la direcció del grup Codorniu en la negociació de l’expedient que ha presentat per acomiadar un centenar de treballadors.

Quan pràcticament s’ha esgotat la meitat del període de consultes de l’expedient, la direcció de Codorniu manté unes propostes del tot

insuficients i que no permeten avançar cap a mesures alternatives no traumàtiques.

Davant d’aquesta situació, els comitès d’empresa de Codorniu, amb una àmplia majoria de CCOO, fan una crida a la mobilització de tots els treballadors del grup contra l’ERO i convoquen vaga a l’empresa per als propers dies 25 i 31 de maig.

CCOO d’Indústria dóna suport a la convocatòria. El sindicat considera inassumibles les propostes econòmiques que planteja l’empresa i

denuncia que les prejubilacions anunciades no van acompanyades dels percentatges i convenis especials necessaris per garantir als treballadors de més edat arribar a la jubilació en unes condicions dignes.

CCOO exigeix a la direcció de Codorniu la retirada de l’expedient i que s’assegui a negociar amb la representació de la plantilla amb voluntat negociadora i de forma socialment responsable, tal com va anunciar que faria en un comunicat del passat 25 d’abril, una responsabilitat social que de moment, segons el sindicat, no ha deixat veure.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: