L’establiment del cuiner Oriol Llavina va obrir les portes el 2 de juliol de 2002 a Gelida i l’any 2012 es va traslladar a la seva ubicació actual, a l’altell del Mercat de la Carn de Vilafranca.
Totes les notícies
Totes les notícies
L’establiment del cuiner Oriol Llavina va obrir les portes el 2 de juliol de 2002 a Gelida i l’any 2012 es va traslladar a la seva ubicació actual, a l’altell del Mercat de la Carn de Vilafranca.
Els Tastets al Mercat, l’aposta cultural i gastronòmica que té lloc cada primer dissabte de mes a la plaça de l’Oli, aportarà encara més jazz al cap de setmana, amb l’actuació de Javi Martín Project.
Aquest divendres la capella de sant Joan obrirà les seves portes al darrer treball creatiu de l’artista sadurninenca Maria Assumpció Raventós.
El cicle començarà dimecres, dia 6 de juliol, a les 8 del vespre, al celler U més U de Font-rubí.
L’objectiu és posar en contacte persones que volen traspassar el seu negoci amb persones emprenedores que volen adquirir-lo, i que puguin conèixer de primera mà el projecte.
Aquesta convocatòria d’ajuts de la Generalitat s’adreça a persones majors de 36 anys, i el termini és obert fins el 15 de juliol. La tramitació es pot fer a través del Consell Comarcal.
Una trentena de cellers han ofert més d’un centenar de referències amb la varietat Xarel·lo com la protagonista, davant un públic molt més professional procedent de tot Catalunya.
La proposta permet gaudir i conèixer la vinya en un moment que comença a donar fruits, i està guiada per un enòleg i biòleg que oferirà tota la informació.
Vilafranca va commemorar de manera molt activa el dia dels drets de les persones LGTBI
Recuperar algunes varietats que antigament havien tingut presència en zones vinícoles pot oferir opcions per diversificar i ampliar la biodiversitat existent i possibles solucions a problemes actuals