Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Cimera del Xarel·lo convoca una trentena de cellers i un públic més professionals

La Cimera del Xarel·lo convoca una trentena de cellers i un públic més professionals

Una trentena de cellers han ofert més d’un centenar de referències amb la varietat Xarel·lo com la protagonista, davant un públic molt més professional procedent de tot Catalunya.

Després de dos anys marcats per la pandèmia en que no va poder celebrar-se, La Cimera del Xarel·lo ha tornat aquest dilluns 27 de juny de 2022 al Santuari de Foix de Torrelles. En aquesta 6a edició uns 250 assistents, principalment un públic molt més professional entre sommeliers, distribuïdors, restauradors i periodistes especialitzats, han pogut conèixer i tastar de la mà dels seus propis elaboradors, més d’un centenar de referències de 30 cellers del Penedès. Tot i que la pluja ha fet acte de presència en alguns moments de l’acte, des de l’organització es mostren molt satisfets de l’acollida que ha tingut l’edició d’enguany, ja que després de dos anys sense poder-se celebrar, l’acollida ha estat molt bona.

Una de les singularitats de La Cimera del Xarel·lo és la seva ubicació, el Santuari de Foix a Torrelles de Foix. Aquest indret permet gaudir del tast de vins en un entorn completament natural i amb unes vistes 360º del paisatge típic del Penedès. A més, el fet que en un sol espai es trobin diversos elaboradors del territori, fa que aquest acte sigui un dels més singulars del calendari vitivinícola català.

Durant l’acte, els assistents també han pogut gaudir de les propostes gastronòmiques del food truck Era Cambuleta.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: