Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El punt Reempresa de Vilafranca coorganitza la Matinal de Reempresa a Vilanova i la Geltrú

El punt Reempresa de Vilafranca coorganitza la Matinal de Reempresa a Vilanova i la Geltrú

L’objectiu és posar en contacte persones que volen traspassar el seu negoci amb persones emprenedores que volen adquirir-lo, i que puguin conèixer de primera mà el projecte.

El Club Nàutic de Vilanova acollirà una nova edició de la Matinal de Reempresa, un matí d’activitats i conferències destinades a empreses i emprenedors del Gran Penedès que busquen comprar o vendre un negoci que estigui en funcionament.

L’acte s’estructurarà en diverses activitats: dues conferències amb l’objectiu d’assessorar a empreses cedents i emprenedors interessats en el programa i un espai de matchings, on els participants disposaran de 30 minuts per poder entrevistar-se amb les més de 15 empreses del territori que busquen vendre el seu negoci i que seran presents a l’acte.

L’objectiu és poder acostar a les persones interessades en emprendre un negoci amb altres que busquen traspassar-lo perquè es coneguin i aquests últims puguin explicar de primera mà el funcionament i gestió de la seva empresa.

L’organització de l’acte ha estat coordinada conjuntament per les àrees de Promoció Econòmica dels Ajuntaments de Vilafranca i d’Igualada i l’Agència de Desenvolupament Node Garraf en la seva qualitat de punts d’atenció de Reempresa.

La Matinal de Reempresa és un acte obert i gratuït. Les persones interessades en assistir-hi poden consultar més dades a la pàgina web http://matinal.reempresa.org/

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: