Un conveni entre els Castellers de Vilafranca i la Biblioteca Municipal Torras i Bages permetrà que el fons de revistes castelleres de la colla estigui catalogat i disponible per a tothom.
Totes les notícies
Totes les notícies
Un conveni entre els Castellers de Vilafranca i la Biblioteca Municipal Torras i Bages permetrà que el fons de revistes castelleres de la colla estigui catalogat i disponible per a tothom.
El tast del celler Gramona ha estat l’últim de la temporada i el cicle es tornarà a engegar a l’octubre, després de la verema.
Al llarg de més de 900 hores, durant aquest curs escolar el Servei d’Ocupació i Formació–La Fassina de Vilafranca ha coordinat el Programa de Qualificació Professional Inicial La Forquilla, dirigit a joves d’entre 16 i 25 anys que s’han format en l’especialització d’Auxiliar d’Hoteleria, cuina i serveis de restaurant i bar.
Canano, que també va ser el dissenyador del drac de Sant Martí, es dedica professionalment a la pintura des de l’any 2000. El seu estil es basa en la utilització de massilles de diferents gruixos que estampa sobre una base de fusta, per a posteriori pintar-hi amb pintura acrílica de tons pastel, molt suaus.
Divendres al vespre, al Claustre de Sant Francesc es feien els concerts de cloenda dels tallers d’estiu de música tradicional que un any més organitzava l’escola de música Maria Dolors Calvet. En aquesta ocasió amb una setantena de participants, tot i que es van apuntar més de 90 persones.
L’Ajuntament de Vilafranca convoca una subhasta per adjudicar el dret d’instal·lació de les “carpes” a la rambla de Sant Francesc i la seva explotació, amb servei de bar, durant els dies de la Festa Major d’enguany.
Un grup d’agricultors de la República Txeca, membres d’un viatge organitzat per una important empresa agroalimentària del seu país, van visitar fa uns dies el Mercat del Préssec d’Ordal.
Els Castellers de Vilafranca van actuar dissabte a la Diada del Pla de la Seu, juntament amb els Xiquets de Tarragona, on van completar la segona tripleta vilafranquina del curs.
La setena edició de la fira de vins i caves del Vijazz ha comptat amb 41 cellers expositors, que portaven més de 300 referències de vins i caves del Penedès. Els visitants podien escollir entre una àmplia selecció de vins blancs, rosats, negres, caves i també vins dolços.
Tasts per conèixer els vins guardonats en el darrer Concurs de Vins de Qualitat de la DO Penedès, de vins elaborats amb xarel.lo, de caves rosats, de vins dolços o maridatges amb xocolata i formatge blau són algunes de les propostes del programa de tastos del Vijazz 2013.