Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dimarts, reunió per a la subhasta de les carpes de la FM

L’Ajuntament de Vilafranca convoca una subhasta per adjudicar el dret d’instal·lació de les “carpes” a la rambla de Sant Francesc i la seva explotació, amb servei de bar, durant els dies de la Festa Major d’enguany.

Podran optar a la subhasta els titulars d’establiments de concurrència pública de Vilafranca i de la comarca, tot i que tenen prioritat en l’adjudicació els professionals de la vila. El plec de condicions de la subhasta es podrà recollir a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament a partir del dia 12 de juliol i el termini de presentació d’ofertes finalitzarà  el 19 de juliol. La subhasta tindrà lloc el dia 22 de juliol.

Aquest dimarts, a les 5 de la tarda a l’Escorxador, es convoca una reunió informativa, on hi seran presents responsables municipals i els administradors de la Festa Major.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: