Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Èxit de col•laboració entre el PQPI La Forquilla i la restauració comarcal

Al llarg de més de 900 hores, durant aquest curs escolar el Servei d’Ocupació i Formació–La Fassina de Vilafranca ha coordinat el Programa de Qualificació Professional Inicial La Forquilla, dirigit a joves d’entre 16 i 25 anys que s’han format en l’especialització d’Auxiliar d’Hoteleria, cuina i serveis de restaurant i bar.

Els alumnes han tingut l’oportunitat d’aprendre en l’àmbit de la cuina i el servei de restaurant i bar a les instal·lacions de l’Alberg Municipal de Joventut i gràcies a una estreta relació amb empreses del sector de la restauració comarcal s’han fet activitats conjuntes, han acollit alumnat en pràctiques i fins i tot s’ha produït alguna inserció laboral a la mateixa empresa de pràctiques.

Al finalitzar el curs, des de La Fassina volen remarcar la importància de la col·laboració de les empreses dels sector en el projecte formatiu dels alumnes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: