Èxit de col•laboració entre el PQPI La Forquilla i la restauració comarcal
Al llarg de més de 900 hores, durant aquest curs escolar el Servei d’Ocupació i Formació–La Fassina de Vilafranca ha coordinat el Programa de Qualificació Professional Inicial La Forquilla, dirigit a joves d’entre 16 i 25 anys que s’han format en l’especialització d’Auxiliar d’Hoteleria, cuina i serveis de restaurant i bar.
Els alumnes han tingut l’oportunitat d’aprendre en l’àmbit de la cuina i el servei de restaurant i bar a les instal·lacions de l’Alberg Municipal de Joventut i gràcies a una estreta relació amb empreses del sector de la restauració comarcal s’han fet activitats conjuntes, han acollit alumnat en pràctiques i fins i tot s’ha produït alguna inserció laboral a la mateixa empresa de pràctiques.
Al finalitzar el curs, des de La Fassina volen remarcar la importància de la col·laboració de les empreses dels sector en el projecte formatiu dels alumnes.