Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Elevadíssima afluència a la Fira de vins i caves del Vijazz

La setena edició de la fira de vins i caves del Vijazz  ha comptat amb 41  cellers expositors, que portaven més de 300 referències de vins i caves del Penedès. Els visitants podien escollir entre una àmplia selecció de vins blancs, rosats, negres, caves i també vins dolços.

De divendres a diumenge, en horari de tarda-vespre, els elaboradors oferien als seus estands una selecció dels seus productes, amanida amb tota mena d’explicacions. L’afluència de visitants al llarg dels tres dies, i sobretot a última hora, ha estat elevadíssima.

El celler 1+1=3, que ha estat al Vijazz des de la primera edició, fa aquesta aposta perquè creu que és una bona finestra a Catalunya i a la resta de l’estat, com ens deia Guillem Villaroya.

En canvi, el celler Planas Albareda de Vilobí participava al Vijazz per segon any i aprofitava per presentar la nova imatge que conserva l’etiquetatge exclusivament en català, com explicava Ramon Albareda.

 

El tast de vi i de cava es podia acompanyar amb tastets gastronòmics elaborats per 5 restaurants de l’àmbit de la DO Penedès, amb els productes autòctons com a base.

Entre els visitants a la fira de vins i caves del Vijazz vam trobar assidus, com el Ferran de Corbera, que es declarava enamorat d’aquest maridatge. També recollíem la opinió d’una altre repetidora que ens explicava perquè havia tornat aquest any.

Durant els tres dies, la fira de vins i caves del Vijazz Penedès ha comptat amb l’animació de la Moby Dixie Brass Band que recorria els carrers més cèntrics amb la seva música i bon humor.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: