Diumenge, 16 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Setmana de la Gent Gran de Vilafranca arriba a la 20a edició

La setmana vinent, entre dilluns 27 de maig i diumenge 2 de juny, tindrà lloc la 20a Setmana de la Gent Gran de Vilafranca.

En total s’han programat 8 activitats, una cada dia i excepte diumenge que n’hi haurà dues. Aquesta programació és la cloenda d’un curs en què els Casals Municipals de Gent Gran han posat en marxa una àmplia oferta formativa, cultural, de creixement personal, amb activitats socials i lúdiques i que ha comptat amb una gran participació.
L’edició d’enguany de la Setmana de la Gent Gran s’iniciarà amb el pregó que tindrà lloc el dilluns dia 27 de maig, a les 19h, al saló de sessions de la Casa de la Vila. En aquesta ocasió el pregoner serà el cantautor vilafranquí jubilat Paton Soler.

Dimarts 28, serà el torn d’una sessió de cinema amb la projecció de la pel·lícula Lola Tormenta, al Kubrik Cinema, a les 18h. El preu de l’entrada serà de 3 euros.
Dimecres 29 de maig hi haurà una exhibició de balls en línia a càrrec dels grups de ball dels casals municipals del Tívoli i de l’Espirall i del casal de la Generalitat, a partir de les 18h al parc Tívoli.
Dijous 30 de maig, a les 18h, el grup de Teatre Gran de Vilafranca representarà a Cal Bolet l’obra Una Imserso de bojos. El preu de l’entrada serà de 4 euros.
Divendres 31 de maig, a les 18h, hi haurà una ballada de sardanes amb la cobla Catània a la rambla de Sant Francesc.

Dissabte 1 de juny, a les 17h, tindrà lloc la Festa de la Gent Gran i l’homenatge a les parelles amb més de 50 anys de convivència, que anualment congrega unes 700 persones. Aquesta festa està adreçada a les persones majors de 75 anys i es farà al Pavelló Firal. El preu serà de 4 euros. Per arribar-hi, aquest dia hi haurà un servei de bus llançadora gratuït des de la parada de bus de la plaça del Penedès a partir de les 16h.

Per finalitzar la setmana, diumenge dia 2 de juny, hi haurà una caminada fins al Pi de la Serreta organitzada per l’AV Molí d’en Rovira, amb sortida a les 11h des del seu local a la plaça Vilanova, 1.

Al migdia, al Pavelló Firal, a partir de les 11,30h, joves i grans, avis i nets i netes podran degustar l’arrosada intergeneracional i participar conjuntament en jocs intergeneracionals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: