Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Setmana de la Gent Gran torna amb una desena d’activitats i recuperant la normalitat

Les activitats més multitudinàries es tornaran a celebrar al pavelló firal de la Zona Esportiva de Vilafranca, i tindrien lloc el primer cap de setmana de juny.

El regidor de Drets Socials, Ramon Zaballa, acompanyat de la directora dels Serveis Socials, Montserrat Domènech, i del tècnic d’acció comunitària, Francesc Sáez, ha presentat el programa d’actes de la19a Setmana de la Gent Gran de Vilafranca que tindrà lloc entre dilluns dia 29 de maig i diumenge dia 4 de juny.

Zaballa ha recordat que el 2019 va ser la darrera Setmana de la Gent Gran que es va celebrar amb normalitat i ha celebrat la recuperació del gran berenar al pavelló firal, acompanyat de l’homenatge a les parelles que celebren els cinquanta anys de casats el dissabte 3 de juny.

Diumenge dia 4 també es recupera en aquest mateix indret l’arrossada intergeneracional.

Entre el 8 i el 19 de maig es podran adquirir els tiquets per participar tant de la festa de la gent gran, com d’una representació teatral i l’arrossada. La venda anticipada es fa a les dependències de la regidoria, al carrer Vidal número 3.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: