Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 18ena Setmana de la Gent Gran amb molta participació i ganes de retornar a la normalitat

L’exposició Gent Nostra es pot visitar fins el dia 19 de juny a la capella de Sant Joan.

Després de no poder celebrar les edicions de 2020 i 2021, amb motiu de la pandèmia, la Setmana de la Gent Gran va tornar a Vilafranca del 23 al 29 de maig amb format presencial i un total de 7 actes i una exposició, amb l’organització de la regidoria de la Gent Gran i diversos col·lectius de persones grans de Vilafranca.
Els actes van començar amb el pregó de la Setmana de la Gent Gran a càrrec de Raimon Gusi. També es va fer en dos dies una exhibició de balls a càrrec dels grups dels Casals Municipals d’Avis. El cap de setmana ha concentrat l’activitat cultural. Divendres era el torn del teatre amb la representació de l’obra Don Joan Tenorio, pel grup Teatre Gran de Vilafranca. La directora del grup, Marta Cases, explica que es tractava d’una obra de creació pròpia amb petits esquetxos.
La representació tenia lloc al Teatre Cal Bolet, que es va omplir, fet que va emocionar als actors.
Diumenge es va representar la sarsuela Cançó d’amor i de guerra a l’Auditori Municipal. Es tracta d’una coproducció de la Cobla Catalana dels Sons Essencial i Andorra Lírica, que és una singular revisió d’aquesta famosa i popular peça lírica versionada en aquesta ocasió pel penedesenc Marcel Casellas.
Per tot plegat el regidor de la Gent Gran, Ramon Zaballa, fa un balanç molt positiu del resultat de la setmana. Zaballa recorda també que enguany, a més, s’ha afegit una exposició destacada a la Capella de Sant Joan.
Zaballa assenyala que donades les circumstància del coronavirus enguany s’ha optat per no celebrar el tradicional berenar multitudinari al pavelló Firal, acte que des de l’ajuntament esperen recuperar l’any vinent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: