Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Festival Ressons Penedès clou la segona edició amb l’assistència de 12.000 persones

L’organització valora positivament que en nou dels concerts s’han venut totes les entrades.

Durant tot el cap de setmana el Festival Ressons by Cruïlla ha acollit una trentena de concerts a cellers i espais emblemàtics del Penedès repartits pels diferents municipis de la comarca i, com a novetat, amb la zona esportiva de Vilafranca com a espai central. Enguany el Ressons ha apostat per combinar els concerts de petit format als cellers amb altres propostes grans i actuacions gratuïtes al carrer. El festival s’inaugurava divendres a Sant Sadurní amb l’actuació de Marala i seguia a Vilafranca, al gran escenari de la zona esportiva, amb els concerts de Morochos, La Pegatina i Ladilla Rusa. Dissabte va ser el dia amb el gruix més gran d’actuacions com David Caraben, la Sidral Brass Band, River Omelet o el concert combinat de Mushkaa i The Tyets, entre altres. Justament abans del concert de Mushkaa, joves com el Lluís Padullés, agraïa que els preus de les entrades fossin accessibles.

La Laia Rigomà i les seves amigues venien de Tarragona per veure la Mushkaa i valorava positivament que l’accés al festival estigués inclòs en bonus cultural jove.
A banda dels preus, els joves de la comarca, valoren positivament que s’hagi incorporat un espai més gran a la zona esportiva de Vilafranca.

En ple equador del festival, el director del Ressons, Gerard Birbe, feia un primer balanç del tot positiu, destacant la voluntat de sumar no tant en quantitat com en qualitat.
La segona edició del Ressons Penedès by Cruïlla ha tancat portes amb l’assistència de 12.000 persones durant tot el cap de setmana i nou espectacles amb les entrades completament exhaurides.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: