Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Ressons es mostra com a una aposta interessant per donar a conèixer el Penedès

Més de 13.000 persones han assistit en aquesta primera edició que ha confirmat que l’aposta per espais emblemàtics del Penedès i artistes de primer nivell ha resultat atractiva.

Més de 13.000 persones segons informa l’organització del Ressons Penedès by Cruïlla han participat de les diferents propostes que s’han pogut gaudir repartides per tota comarca i que han validat la intenció de fer més proper el Penedès a través de maridar enogastronomia amb música per a un públic molt divers. Un festival que arrencava divendres al vespre amb les actuacions de Joan Dausà i els Catarres a Elyssia Freixenet.

Des del Consell Comarcal, un dels impulsors d’aquest festival, el seu president Xavier Lluch destacava la importància per el Penedès d’aquesta proposta.

El president del Consorci de Promoció Turística, Ramon Riera, refermava aquesta convicció, remarcant que ha de ser una eina per donar a conèixer el Penedès.

El festival ha comptat també amb el suport de la Generalitat. La directora general de Turisme, Marta Domènech posava en valor el fet d’explicar el vi a través de la cultura, i amb una proposta innovadora com el Ressons.

La proposta ha estat ben rebuda per els grups participants, com explicaven per exemple Èric Vergés i Roser Cruells dels Catarres tot just abans del seu concert divendres al vespre.

Una altra de les participants era Judit Neddermann, que oferia dos concerts i destacava el Penedès com a un territori idoni per inspirar-se i gaudir.

Enric Jové és el CEO de McCann Barcelona, i a l’equador del festival comentava que estaven satisfets i convençuts que l’aposta per per el Penedès era del tot positiva.

Feia aquestes declaracions en el decurs del concert que La Migas van oferir dissabte a Cal Figarot, a Vilafranca.

Entre el públic la majoria de les sensacions eren positives. Hi havia que provenia del Penedès, però també de fora de la comarca que s’havien desplaçat expressament per gaudir d’algun dels concerts.

Per acostar-se a alguns dels escenari l’organització va disposar de serveis de bus llançadora que sortien des de la zona esportiva de Vilafranca; i tornaven al mateix lloc un cop acabats els concerts.

En algun cas, i a causa de la gran afluència de públic, es van formar cues a l’hora d’acostar-se a buscar alguna cosa per menjar o beure en els espais habilitats en cada un dels cellers. A més, la pluja va obligar a suspendre un dels concerts de dissabte a la nit, concretament el d’Ivan Ferreiro i els Pets a Vallformosa. Un espai que va acollir el concert de cloenda el diumenge amb un públic majoritàriament jove amb els grups 31 FAM i La Fúmiga.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: