Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Pegatina, Ladilla Rusa, The Tyets i Mushkaa, al Ressons Penedès by Cruïlla

Del 3 al 5 de maig, torna el Ressons Penedès by Cruïlla en una segona edició que ha estat presentada aquest migdia al Castell de Penyafort.

La segona edició del festival Ressons Penedès tindrà lloc els dies 3, 4 i 5 de maig amb la gran novetat del nou emplaçament per als concerts de gran format que es faran
a la zona esportiva de Vilafranca. Aquest espai acollirà els concerts de divendres de La Pegatina, Ladilla Russa i Morochos, i també el de dissabte 4 de maig amb The Tyets i la líder actual de la música urbana a Catalunya: Mushkaa.
Cadascun dels concerts tindrà un preu de 15 euros i també hi haurà un abonament pels dos dies de 25 euros.
En aquest espai de la zona esportiva s’instal·larà un Village per poder degustar part de l’oferta gastronòmica del Penedès.

Tot començarà el divendres amb el concert inaugural, en un nou indret d’aquest festival com és el Cava Centre de Sant Sadurní amb el concert del trio Marala.
Ja dissabte i diumenge, un total de 10 cellers de la comarca acolliran els concerts de grups destacats com Azucarillo Kings, David Caraben, líder de Mishima o Sergi Carbonell, antic integrant de Txarango. Aquests concerts als cellers tindran un format com el de la primera edició i un preu de 5 euros.

Des del Consorci de promoció turística del Penedès, es destaca quina importància té pel territori acollir un festival com aquest i la gran repercussió que té a la zona i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès valoren el fet que aquest tipus d’esdeveniment es consolidi a casa nostra gràcies al suport de la Generalitat de Catalunya al Penedès, tot i que no tots els ajuntaments hi mostrin el seu suport.

Una altra de les novetats són els concerts de carrer que tindran lloc a 15 municipis diferents del Penedès i que estan pensats per donar veu a artistes no tan emergents, però que tenen ja suficient currículum, després d’haver actuat a altres festivals com el VIDA o el Primavera Sound. Destaquen noms com Caïm Riba, Cinta o Ian Sala.

Les entrades es poden adquirir a ressonspenedes.com.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: